رییس دانشگاه فرهنگیان در بازدید از پردیس زینبیه تاکید کرد:
به کارگیری ظرفیت های موجود در دانشجو معلمان و مشارکت آنها در امور دانشگاه
با حضورر دکتر خنیفر رییس دانشگاه فرهنگیان، دکتر زویار مشاور عالی رییس دانشگاه، دکتر علی نژاد و دکتر کچوییان معاونان دانشجویی و نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت از پردیس زینبیه بازدید شد.
در این بازدید ابتدا رییس دانشگاه و تیم همراه از نزدیک نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان را مورد مشاهده قرار دادند. سپس در جمع مسئولان این مجموعه قرار گرفته و شرایط و مسائل این مجموعه آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر فاطمه ممیزی سرپرست پردیس زینبیه ضمن خیر مقدم به دکتر خنیفر و هیئت همراه، تحولات صورت گرفته، چالش ها و دغدغه های موجود را بیان نمود. وی تحولات صورت گرفته را نتیجه همت و تلاش معاونت پشتیبانی و امور دانشجویی پردیس زینبیه دانست و خاطر نشان کرد تلاش و کوشش شبانه روزی همکاران مجموعه باعث تکمیل چند پروژه نوسازی و بازسازیِ بزرگ به طور همزمان و ظرف مدت کمتر از چهل روز شده است. وی همچنین تکمیل مراحل پایانی برخی از پروژه های ناتمام را منوط به حمایت مالی سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان دانست.
دکتر خنیفر در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از عملکرد مثبت مسئولین، بیان کرد: میبایست در همه ی زمینه ها الویت نخست، دانشجویان باشند. وی به کارگیری ظرفیت های موجود در دانشجو معلمان را لازم و ضروری دانست و بیان کرد برای رشد و بالندگی دانشجومعلمان مشارکت آنها در انجام امور دانشگاه از ضروریات است.
در ادامه رییس دانشگاه فرهنگیان و تیم همراه از بخش های مختلف پردیس بازدید نموده و از تلاش مسئولین برای رفاه حال دانشجویان تقدیر کردند.
دکتر خنیفر همچنین از ساخت آشپزخانه دانشجویی و تجهیز سراهای دانشجویی استقبال کرد و سطح رفاه دانشجو معلمان در سراهای دانشجویی این پردیس را مطلوب توصیف کرد.
وی از تلاش صورت گرفته برای زیبا سازی فضای پردیس تقدیر کرد و افزود تغییرات اندک و ایده های خلاقانه باعث نشاط، تعالی و حفظ آرامش دانشجومعلمان میشود.
دکتر علی نژاد نیز رهنمودهایی در راستای تجهیز خوابگاه دانشجویان و اخذ حمایت های مالی سازمان مرکزی و مدیریت امور پردیس های استان تهران، جهت رفاه مجموعه، رویکردهای دانشجویی و همچنین بهبود خدمات مشاوره در پردیس ارائه نمود. همچنین در این دیدار برنامه ی غذایی دانشجومعلمان مورد بازبینی قرار گرفته و معاون دانشجویی دانشگاه طبخ غذای مناسب و در نظر گرفتن مواد غذایی ارزشمند را مورد تاکید قرار داد.