Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:



Chrome 76+ | Firefox 69+
دکتر علی نژاد در نخستین دوره مجازی آموزش کاربرانِ سامانه جدید اتوماسیون تغذیه دانشگاه فرهنگیان:


نهادینه شدن فرهنگ مصرف گرایی و رفاه طلبی و فاصله گرفتن از فرهنگ قناعت و صرفه جویی را هشدار داد.

 

به گزارش معاونت دانشجویی، دوره مجازی یک روزه دانش افزایی و توان افزایی رابطان تغذیه پردیس های سراسر کشور با محوریتِ آموزشِ کاربران سامانه جدید اتوماسیون تغذیه دانشگاه فرهنگیان موسوم به "اتوماسیون تغذیه کالینان"، با حضور معاون دانشجویی دانشگاه در دو نوبت صبح و عصر از طریق ویدیوکنفرانس، در سالن استاد شریعتمداری سازمان مرکزی برگزار شد.

در ابتدای این دوره، معاون دانشجویی دانشگاه ضمن اهدای سلام و خیر مقدم، سالروز ولادت با سعادت کوکب کرامت و مظهر رأفت، امام رضا علیه السّلام را تبریک گفت.

  وی با اشاره به رویکرد متفاوت کشورهای غربی و جوامع اسلامی از حیث سبک زندگی، به ویژه، در خصوص وعده های غذایی، نسبت به جایگزینی تفکر غربی در جوامع اسلامی و نهادینه شدن فرهنگ مصرف گرایی و رفاه طلبی و فاصله گرفتن از فرهنگ قناعت و صرفه جویی هشدار داد. دکتر علی نژاد افزود: حاصل و برآیند این تغییرِ شیوه زندگی و تغذیه، به طور مشخص، جایگزینی استرس و اضطراب به جای آرامش و اطمینان قلبی است.

معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اظهار امیدواری کرد که برگزاری این دوره باعث ارتقاء دانش و توانمندی کاربران اتوماسیون تغذیه شده، جاده و مسیر را جهت تسهیل فرآیند و تسریع روند بهره برداری از همه ظرفیت های سامانه ایِ موجود در دانشگاه فرهنگیان در راستای توسعه و تثبیت زیرساخت های تکنولوژیکی علی الخصوص در زمینه مدیریت امور دانشجویی، هموار سازد.

دکتر علی نژاد یادآوری کرد که دوره حضوریِ آموزشِ کاربران سیستم اتوماسیون تغذیه، إن شاءالله در سه ماهه سوم سال جاری در شهر مقدس مشهد برگزار خواهد شد.

 

در ادامه، آقای مهندس عباس احمدی، مدرّس "شرکت پدیده عصر فناوری کویر سبز یزد"، پیرامونِ شرح خدمات و نیازمندی های تعبیه شده در سامانه تغذیه کالینان و نحوه کاربری/بهره برداری از این سامانه اعم از؛ 1- معرفی کلی سامانه/سیستم 2- امکانات سیستم 3- نحوه تنظیم سیستم 4- تقسیم و لیست بندی گروه های دانشجویی/کارمندی و سلف سرویس ها 5- طریقه تعریف اثر انگشت و رزرو غذا 6- انجام پرداخت های اینترنتی (عنداللزوم) 7- روش های گزارش گیری 8- راه ها و متدهای نظرسنجی (در بازه های زمانی معیّن) 8- شیوه انبارداری و ...، مطالب مبسوطی را به صورت برخط ارائه نمود.

پس از اقامه نماز و صرف ناهار، نوبت عصرِ دوره مجازی مزبور با مشارکت برخط و فعالِ کاربران اتوماسیون تغذیه ادامه یافت و آقای بهرو کارشناس مسوول امور تغذیه دانشجویی، به همراه مدرس مدعو به پرسش های همه کاربران از 30 استان شرکت کننده، پاسخ دادند. در پایان، کاربرانِ استانیِ اتوماسیون تغذیه، ضمن قدردانی از تصمیم و انتخاب درست مسوولان دانشگاه، از اقدامات، نظارت ها و پیگیری های انجام شده در این خصوص، اعلام رضایت کردند.