جلسه هماهنگی و بستر سازی عقد تفاهم نامه بین دانشگاه فرهنگیان و دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطرح شد:
آمادگی همه جانبه دفتر بهبود تغذیه جهت ارتقا امنیت غذایی و اصلاح الگوی مصرف غذایی دانشجومعلمان
در ابتدای جلسه روز دوشنبه که در دفتر مدیر کل بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور بررسی زمینه های همکاری با دانشگاه فرهنگیان برگزار شد، دکتر میبدی، رییس اداره بهداشت و پیشگیری، با معرفی دانشگاه فرهنگیان و ظرفیت ها و قابلیت های آن به تشریح فعالیت های صورت گرفته در حوزه بهداشت، سلامت و به ویژه تغذیه در ادارات بهداشت و سلامت دانشگاه فرهنگیان پرداخت و اظهار امیدواری نمود که با استفاده از قابلیت ها و توانمندی های دفتر بهبود تغذیه بتوان گامی موثرتر در جهت بهبود الگوی غذایی و دسترسی غذایی دانشجویان و نیز ارتقا سطح سواد تغذیه ای دانشجویان برداشت. دکتر عزتیان ضمن ابراز خرسندی از فرصت همکاری پیش رو، آمادگی دفتر بهبود تغذیه را به منظور ارائه خدمات و کمک به جامعه عظیم و بسیار تاثیرگذار معلمان آینده کشور اعلام نمود.
مقرر شد همکاری بین دانشگاه فرهنگیان و دفتر بهبود تغذیه در قالب تفاهم نامه و در زمینه های زیر صورت گیرد:
- همکاری به پردیس ها و واحدهای تابعه در برنامه ریزی برنامه های غذایی دانشجومعلمان با توجه به شرایط اقلیمی و فرهنگی و بومی
- برنامه ریزی، اجرا، پایش و ارزشیابی مداخلات مورد نیاز برای پیشگیری از رفتارهای تغذیه ای پرخطر در میان دانشجومعلان
- پشتیبانی از تولید و انتشار منابع و محتوای آموزشی در زمینه آگاه سازی دانشجومعلمان از مقوله مطالب مرتبط با تغذیه و بهداشت مواد غذایی و شیوه های گوناگون آموزش آن
- همکاری در ارائه خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی به دانشجومعلمان و کارکنان دانشگاه فرهنگیان
- برگزاری دوره های آموزشی مدون و یکپارچه در زمینه تغذیه و امنیت غذایی ویژه دانشجومعلمان و کارکنان دانشگاه فرهنگیان
- برنامه ریزی، اجرا، پایش و ارزشیابی مداخلات مورد نیاز برای تحقق آموزش سلامت و تغذیه در برنامه درسی رسمی مصوب دانشگاه و همچنین برنامه های
- غیردرسی به منظور توانمندسازی دانشجومعلمان در امر خودمراقبتی