در جلسه مشترک اداره کل مشاوره، بهداشت و سلامت با اداره کل دانشجویی مصوب شد؛
"تشکیل کارگروه مشترک تغذیه و برنامه ریزی غذایی"
به گزارش اداره کل برنامه ریزی، خدمات و امور دانشجویی، روز یکشنبه مورخ 25/06/97 به منظور ایجاد هماهنگی جهت وحدت رویه در اجرای سیاست های تغذیه ای دانشگاه فرهنگیان در مقوله های برنامه ریزی و تنظیم منوهای غذایی، بررسی وضعیت بهداشت و ایمنی آشپزخانه ها و سلف سرویس های پردیس ها و واحدهای آموزشیِ تابعه، جلسه ای با حضور آقای آقاخانی مدیر کل اداره کل دانشجویی و آقای عرب مدیر کل اداره کل مشاوره، بهداشت و سلامت، آقای میبدی، رییس اداره بهداشت و پیشگیری، آقای عظیمی، رییس اداره سلامت، آقای بهرو کارشناس مسؤول امور تغذیه دانشجویی و خانم نورشاهی کارشناس بهداشت و پیشگیری، در دفتر اداره کل دانشجویی برگزار شد. در ابتدای جلسه، آقای آقاخانی ایام سوگواری اباعبدالله الحسین علیه السلام را تسلیت گفت و در خصوص اقدامات صورت گرفته طی فرآیند خرید، نصب و راه اندازی سامانه جدید تغذیه و قابلیت ها و ظرفیت های موجود از حیث برنامه ریزی دقیق تر برای تهیه، تدارک و آماده سازی اقلام غذایی و عواید و فواید استفاده از این سیستم در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی توضیحاتی را ارائه نمود.
در ادامه، آقای عرب، ضمن عرض خداقوت و تسلیت، درخصوص امکان و لزوم همکاری مشترک در برنامه ها و زمینه های کاریِ مشترک فیمابین دو اداره کل مطالبی را عنوان نمود. بر طبق مصوبات این جلسه، مقرر شد در اسرع وقت یک کارگروه مشترک بین دو حوزه متشکل از کارشناسان حوزه تغذیه تشکیل گردد و برنامه های پیشنهادیِ ضروری و قابل اجرا در پردیس ها و واحدهای آموزشی تابعه، مطابق با نیازمندی های تغذیه ای گروه های هدف از نظر میزان کالری، درشت مغذی ها، و ریز مغذی های مورد نیاز افراد مختلف، تنظیم و ارائه شود. تهیه و تدوین اصول اساسیِ تنظیم رژیم غذایی سالم، استاندارد تجهیزات مورد نیاز در آشپزخانه ها، ضوابط و استانداردهای بهداشت و ایمنیِ آشپزخانه ها و سلف سرویس ها و نیز، برنامه ریزی در خصوص آموزش حضوری و مجازیِ دانشجومعلمان و پرسنل دانشگاه فرهنگیان در زمینه مسائل و موضوعات مرتبط با تغذیه از دیگر مصوبات این نشست بود. همچنین، مقرر شد تمام دستورالعمل های تهیه شده در قالب بخشنامه، به همه پردیس ها و واحدهای آموزشی استان ها ابلاغ شود.