Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:



Chrome 76+ | Firefox 69+
دکتر علی نژاد خبر داد:

بازسازی، بهسازی و تجهیز آشپزخانه ها و سلف سرویس های دانشگاه فرهنگیان

معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اعلام نمود: این امکان وجود دارد که شرایط و نوسانات بازار روی کیفیت مواد و منوهای غذاییِ دانشجویی تأثیرگذار شود اما همکاران ما در این معاونت با همکاری حوزه معاونت طرح و برنامه و توسعه منابع دانشگاه برای جلوگیری از عواقب احتمالی این وضعیت به دنبال صنعتی کردن تجهیزات آشپزخانه ها و سالن های غذاخوری و نیز راه اندازی رستوران های مکمل هستند. وی افزود: صنعتی سازی تجهیزات آشپزخانه ها و سالن های غذاخوری علاوه بر بحث بهبود کیفیت برنامه های غذایی قطعاً در کاهش مصرف انرزی هم مؤثر و مفید خواهد بود. در این راستا، قرار است تا پایان سال جاری حداقل 70 درصد آشپزخانه ها و سلف سرویس های دانشگاه فرهنگیان بازسازی و بهسازی شده و تجهیزات آن به روزرسانی شود.

 

دکتر علی نژاد اضافه کرد: علاوه بر صنعتی سازی آشپزخانه ها و سالن های غذاخوری، همچنین ایجاد رستوران های مکمل در استان های واجد ظرفیت و قابلیت لازم، در دستور کار قراردارد که از مزایای این رستوران ها می توان به ایجاد تنوع غذایی در برنامه های غذایی دانشجویان و ارتقای کیفیت منوهای غذایی اشاره کرد.

وی با اشاره به افزایش تعداد دانشجویان جدیدالورود در سال جاری خاطر نشان کرد: گرچه وقتی غذا در حجم زیاد پخت می شود ممکن است مشکلاتی به همراه داشته باشد اما با این وجود، در پرتو برنامه ریزی های انجام شده در مجموع نسبت به سال گذشته بحمدالله با افت کیفیت غذای دانشجویی مواجه نیستیم.

معاون دانشجویی با تاکید بر ارتقاکیفی سطوح مختلف خدمات رفاهی-دانشجویی، اظهار امیدواری نمود که تا سال تحصیلی آینده در هیچ یک از آشپزخانه های مربوط به دانشگاه فرهنگیان در سراسر کشور طبخ و توزیع غذا به صورت سنتی صورت نپذیرد.