Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:



Chrome 76+ | Firefox 69+
دکتر علی نژاد در دوره دانش و توان افزایی رابطان و کاربران سامانه جدید اتوماسیون تغذیه:

هم جذابیت و هم کیفیت غذای دانشجویی دارای اهمیت است

 در دوره دانش افزایی  رابطان و کاربران سامانه جدید اتوماسیون تغذیه در مشهد مقدس، دکتر علی نژاد معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به پیاده سازی  اتوماسیون تغذیه در سراسر کشور خبرداد: در دانشگاه فرهنگیان برنامه غذایی دو منویی اجرا می شود.

معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت های درون سازمانی دانشگاه، عنوان کرد: بهتر است در انجام امور از جمله طراحی سامانه ها از ظرفیت و تخصص همکاران دانشگاه استفاده شود.

دکتر علی نژاد با مقایسه چگونگی تغذیه در فرهنگ غربی و در سبک زندگی ایرانی اسلامی، بیان کرد: در فرهنگ غربی استفاده از فست فود ها بسیار رایج است که این امر مشکلات بسیاری از جمله ناراحتی های گوارشی، عصبی و ... را به همراه دارد.

وی افزود:  ایجاد فرهنگ مصرف گرایی و فاصله گرفتن از فرهنگ قناعت و صرفه جویی موجب  تغییر در شیوه تغذیه و جایگزینی استرس و اضطراب به جای آرامش شده است.

این مسئول دانشگاه فرهنگیان با بیان این که در سال گذشته در این دانشگاه، نهضتی برای بازسازی، بهسازی و تجهیز آشپزخانه ها به راه افتاد، گفت: این امر، موجب صرفه جویی چندمیلیاردی در هزینه های دانشگاه گردید.

معاون دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: تاکنون همه تلاش معاونت دانشجویی بر استقرار اتوماسیون تغذیه در پردیس ها و مراکز بوده است، اما از این به بعد باید بر روی کیفیت غذا تمرکز شود. وی تأکید کرد: هم جذابیت و هم کیفیت غذای دانشجویی دارای اهمیت است.

معاون دانشجویی از مدیران این دانشگاه خواست تلاش کنند بهترین غذاها برای سفره دانشجویان آماده شود.

دکتر علی نژاد با اشاره به اهمیت رتبه بندی سراهای دانشجویی، گفت: برای این کار باید سه مؤلفه تجهیزات، فضا و بهداشت مورد توجه قرار گیرد.

وی با تأکید بر لزوم تشکیل کارگروه های کنترل و نظارت در استان ها، گفت: در همه زمینه ها نظارت دائمی و همیشگی مورد نیاز است و این نظارت باید با هدف سیاست گذاری و برنامه ریزی برای  ارتقا سطح کیفی آشپزخانه ها، قراردادها، خرید، طبخ و توزیع غذا و بر اساس  آیین نامه هایی حوزه بهداشت دانشجویی انجام شود.

دکتر علی نژاد  بر ارائه اطلاعات کافی و مناسب به دانشجویان تأکید کرد.

گفتنی است دوره آموزشی کارشناسان تغذیه مراکز و پردیس های دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور، از چهارشنبه 12 دی 97 در تالار امام رضا(ع) پردیس شهید بهشتی مشهد  آغاز شده و و به مدت 2 روز ادامه خواهد داشت.

 

 

 

 

تاریخ انتشار: ۳۴ دقیقه پیش | شناسه مطلب: 127174