در دومین روز از دوره دانش افزایی کاربران اتوماسیون تغذیه دانشگاه فرهنگیان:
"کیفیت بخشی" به برنامه های غذایی و تغذیه ای دانشجومعلمان
در راستای ساماندهی و رونق بخشی به وضعیتِ معیشتی دانشجومعلّمان و کیفیت بخشی به سطوح مختلف خدمات غذایی با تاکید بر "توانمندسازی، بالندگی و دانش افزایی منابع انسانی"، روز دوم دوره حضوری دانش افزایی و توان افزاییِ کاربران اتوماسیون تغذیه دانشگاه فرهنگیان در مشهد مقدس با تشکیلِ کارگاه آموزشیِ چهارم در قالبِ "پرسش و پاسخ در جهت رفع موانع موجود و چالش های پیش رو" با مدیریت جلسه آقای آقاخانی مدیر کل اداره کل دانشجویی دانشگاه و با حضور کاربران سامانه کالینان از استان های سراسر کشور در یک فضای صمیمی ادامه یافت و آقای مهندس ابراهیمی مدیر پشتیبانی "شرکت پدیده عصر فناوری یزد"، درخصوص مشکلات معدودِ موجود، دغدغه ها، انتقاد ها و پیشنهاد های کاربران در راستای بهینه سازی سیستم اتوماسیون تغذیه کالینان و ارتقای کارآمدی آن توضیحات ملزوم و متقاعد کننده ارائه داد.
در آغاز این نشست، آقای آقاخانی مدیر کل "اداره کل امور دانشجوییِ دانشگاه فرهنگیان" ضمن اهدای سلام و خوشآمدگویی مجدد به اعضا و میهمانان، بر اهمیت و جایگاه "اتوماسیون تغذیه" در دانشگاه فرهنگیان، تأکید کرده و اظهار داشت؛ نظر به نیاز مُبرم دانشگاه فرهنگیان و کشور به همگامی و هماهنگی با پیشرفت های چشم گیر و رشد روزافزون فن آوری های مدرن، و در عین حال، لزوم توجه ویژه به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص اجرای اصولی و راهبردی چشم اندازهای "اقتصاد مقاومتی"، بدون تردید یکی از چالش های اولویت دار و تأثیرگذار در حوزه "برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی"، "کیفیت بخشی" به برنامه های غذایی و تغذیه ای دانشجومعلمان عزیز و استفاده از سامانه تغذیه است. وی افزود: در راستای تأمین رضایت مندی و پاسخ گویی به انتظارات معقول و منطقی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان با هدف "کیفیت بخشی" به مجموعه تسهیلات و خدمات رفاهی متعارف، معاونت دانشجوییِ این دانشگاه مصمّم است با مشاورت و مساعدت سایر معاونت ها و بخش های ذی ربط دانشگاه هم چنین، متصدیان و مسؤولان امور مرتبط در پردیس ها و مراکز تابعه دانشگاه در همه استان های کشور، با اتخاذ تدابیر مناسب و مقتضی، همواره نسبت به ارتقای شاخص های رضایت مندی دانشجویان از زیست شبانه روزی، در حد امکانات و اعتبارات تخصیص یافته، اهتمام ورزد. به گزارش اداره کل دانشجویی، این نشست از ساعت 8:30 لغایت 11 به طول انجامید.