در سالن ملاصدرا دانشگاه فرهنگیان همدان برگزار شد

همایش استانی اخلاق حرفه ای معلم تراز جمهوری اسلامی ایران

در این مراسم که روز دوشنبه 310699 در سالن ملاصدرا واقع در ساختمان مدیریت امور پردیس های استان همدان برگزار شد؛ ویژگی های معلم تراز انقلاب اسلامی به بحث و گفتگو گذاشته شد و شرکت کنندگان نظرات خود را بیان کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان همدان، دکتر علی نجفی مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان همدان ضمن خیر مقدم و تبریک ایام هفته دفاع مقدس، تسلیت ایام ماه صفر و قدردانی از زحمات یکایک عزیزانی که در برپایی این همایش نقش آفرینی کردند؛ آن را زمینه سازی جهت برگزاری همایشی ملی و تاثیرگذار برشمردند. وی توجه به ارزش های اخلاقی را سبب ارتقا کمال جامعه دانست و افزود: هر مجموعه ای یک سری اهداف سازمانی دارد و این اهداف در دانشگاه ماموریت گرای فرهنگیان عبارت است از توجه عمیق به مسائل آموزشی و تربیتی که خاص بودن این دانشگاه را نشان می دهد. ایشان یادآور شد: اگر دانشجو معلمان که طیف هدف ما هستند به وظایف خود در تعلیم و تربیت آگاه نباشند قطعا پیشرفتی حاصل نخواهد شد و به همین جهت برگزاری چنین همایش هایی علاوه بر کیفیت بخشی و هویت بخشی، می تواند سرآغاز یک حرکت بزرگ باشد و ان شاالله در آینده ای نزدیک در استان همدان شاهد برگزاری چنین همایش هایی البته از نوع ملی آن خواهیم بود.

حجت الاسلام و المسلمین افلاکیان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان همدان نیز با اشاره به کلام امیر المومنین علی (ع)، تعلیم و تعلم را جزء ارزشمندترین کارها برشمرد و عنوان کرد: به فرموده حضرت آقا، معلمان افسران سپاه پیشرفت کشورند و تعمیق تربیت و آداب اسلامی تقویت ارزش های انقلاب اسلامی را به دنبال خواهد داشت. وی نیروی انسانی پرورش یافته بر اساس ساحت های تعریف شده در سند تحول را یادآوری و آن را ضروری خواند.

دکتر ابوالقاسم اسدی دبیر کمیته علمی همایش نیز با ارائه گزارشی از روند برگزاری، پذیرش و داوری مقالات ارائه شده، با توجه به 25 اثر رسیده به دبیرخانه همایش، سطح آن را قابل قبول عنوان کرد. وی با بیان اینکه معلم باید خود را پیرو انبیا و اولیا الهی بداند، افزود: مدیریت بر کلاس نیاز به مدیریت بر خود دارد و معلم باید این را بداند و البته که یاددهی به دانش آموز نه به گفتار، بلکه به رفتار و کردار است و اگر چنین باشد کارایی کلاس درس معلم از اثربخشی فراوانی برخوردار خواهد شد.

پخش پیام تصویری دکتر علی باقر طاهری نیا معاون پژوهشی و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان نیز بخش دیگر این همایش بود.

در ادامه دکتر یوسف زاده دانشیار گروه علوم تربیتی و رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه بوعلی سینا همدان که سخنران علمی این همایش بود، در سخنانی، 25 ویژگی از یک معلم تراز نظام اسلامی را برشمرد و گفت: تعلیم و تربیت بسیار پیچیده است و شایستگی هر کشور وابسته به شایستگی معلمان آن کشور است. وی شعار اصلی در توسعه حرفه ای را یک جمله دانست و آن را این طور بیان کرد: « ما نمی توانیم آینده را جهت دانشجویان بسازیم، ولی می توانیم دانشجویان را برای آینده بسازیم»، زیرا آینده حدیث نانوشته ماست. عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان یادآور شد: بینش حرفه ای لازمه ی رفتار حرفه ای است و یک معلم هیچ گاه برای یادگیری سوت پایان نمی زند. دکتر یوسف زاده معلم حرفه ای را با عنوان می سازد و می تازد، تشریح کرد و گفت: آینده متعلق به کسانی است که به گذشته احترام می گذارند و به استقبال آینده می روند.

بخش بعدی این همایش ارائه آثار توسط صاحبان مقالات برتر بود. یادآور می شود در این همایش 4 ارائه، توسط دکتر مسعود رستنده از آموزش و پرورش همدان، دکتر اکبر پناهی عضو هیات علمی پردیس شهید باهنر اصفهان، دکتر فرهاد نظری عضو غیر هیات علمی پردیس شهید مقصودی همدان و خانم معصومه عاشوری نو معلم آموزش و پرورش شهرستان فامنین انجام شد. نمایش 7 پوستر برتر نیز به صورت تصویری انجام گرفت.

تقدیر از سخنران علمی و مقالات برتر و عکس یادگاری نیز حسن ختام این برنامه بود.