Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:



Chrome 76+ | Firefox 69+
معاونت دانشجویی خبرداد:

هشتمین شماره مجله الکترونیکی سلامت با موضوع توصیه های مفید سلامت در ایام ضیافت الهی

هشتمین شماره مجله الکترونیکی سلامت با موضوع توصیه های مفید سلامت در ایام ضیافت الهی منتشر شد.

دکتر انصاری راد معاون دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در این شماره از جنبه های مختلف به موضوع سلامت با تبیین راهکارهای دستیابی به خودمراقبتی جسمی، تنظیم متابولیسم بدن،  تاثیر روزه داری بر دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی، تغذیه سالم، مشکلات جسمی در روزه داری و علل و درمان پرداخته شده است.
وی پیرامون محتوای پیش بینی شده برای این شماره از مجله، به نحوه مراقبت جسمانی با کاهش استرس و ترک عادت های بد و توجه به اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان و با توجه به شرایط بحرانی  کروناویروس اشاره کرد.
معاون دانشجویی رعایت تغذیه‌ی سالم در ماه مبارک رمضان را حائز اهمیت زیادی دانست و افزود: با رعایت نکته‌هایی می‌توان سلامت فرد را در این ماه تضمین کرد.  
وی با بیان اینکه می توان از ماه رمضان به عنوان فرصتی برای داشتن عادت‌های تغذیه‌ای سالم استفاده کرد افزود:  با رعایت نکات تغذیه‌ای تا پایان ماه، احساس سلامت بیش‌تری خواهیم داشت.

دکتر انصاری راد تصریح کرد: به همت همکاران اداره کل مشاوره، بهداشت و سلامت در پایان ماه مبارک رمضان مسابقه ای از محتوای این مجله طراحی خواهد شد که به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

 

برای مطالعه این مجله الکترونیکی می توانید اینجا  کلیک کنید.

آنچه در این شماره  می خوانید:

 

  • فواید روزه داری بر سلامت انسان
  • تاثیر روزه داری بر متابولیسم بدن
  • اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان در شرایط کرونا
  • ویتامین و املاح تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
  • مشکلات جسمی در روزه داری و علل و درمان
  • نکات تغذیه ای در ایام ماه مبارک رمضان

  • تغذیه مناسب پس از ماه مبارک رمضان