دانشگاه فرهنگیان یزد با همکاری دانشگاه علوم پزشکی برگزار کرد:
وبینار تخصصی تغذیه سالم در دوران کرونا
دانشگاه فرهنگیان یزد با همکاری معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید صدوقی استان وبینار تغذیه سالم در دوران کرونا را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، وبینار تخصصی اهمیت و نقش رعایت اصول تغذیه سالم در کرونا و واکسیناسیون با همکاری معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی و دانشگاه فرهنگیان یزد، ویژه استادان، کارکنان و دانشجو معلمان به صورت مجازی برگزار شد.
در این وبینار علاوه بر تبیین نقش مهم تغذیه سالم در پیشگیری، درمان و نقاهت دوران کرونا و افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن در زمان واکسیناسیون، مطالب جامعی از سوی دکتر نقیایی رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یزد، در خصوص گروه های غذایی و نقش هر کدام در تقویت سیستم ایمنی بدن، تغذیه قبل و پس از واکسیناسیون، همچنین راهکارهای تغذیه ای برای مقابله با برخی عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون ارایه شد.