Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:



Chrome 76+ | Firefox 69+
دانشگاه فرهنگیان استان تهران به میزبانی مرکز شهید شرافت برگزار کرد:

مرحله کشوری جشنواره غذای سالم

دانشگاه فرهنگیان استان تهران از برگزاری مرحله کشوری جشنواره غذای سالم در مرکز شهید شرافت خبر داد و گفت: استان های آذربایجان شرقی، یزد و خوزستان به ترتیب مقام های اول تا سوم این جشنواره را به خود اختصاص دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان تهران، در این جشنواره که با حضور انصاری راد، معاون دانشجویی دانشگاه، بلاغی، سرپرست مدیریت امور پردیس های استان تهران و جمعی از مسؤولان امور دانشجویی سازمان مرکزی، مدیریت امور پردیس های استان تهران در مکان مرکز شهید شرافت برگزار شد، انصاری راد با قدردانی از دست اندرکاران و برگزار کنندگان این جشنواره خصوصا دانشجو معلمان، گفت: شرکت کنندگان در این جشنواره از اقوام مختلف ایران اسلامی با آداب و رسوم متنوع و برخورداری از ظرفیت هایی متفاوت تجربیات خود را به نمایش گذاشتند.

وی با ابراز خرسندی از حضور دانشجو معلمان در پردیس ها و مراکز آموزشی دانشگاه فرهنگیان خطاب به دانشجو معلمان، تصریح کرد: چگونه زیستن و کسب مهارت های زندگی لازمه فعالیت های اجتماعی است، پرداختن به این امور مهم در کنار فعالیت های آموزشی لازم و ضروری است. 
انصاری راد دانشگاه فرهنگیان را متفاوت با دیگر دانشگاه های کشور خواند و افزود: کنار هم زیستن و کسب مهارت های زندگی تسهیل کننده تربیت صحیح نسل آتی کشور است.

گفتنی است: در پایان این جشنواره با اعلام نظر داوران حاضر، استان های آذربایجان شرقی، یزد و خوزستان به ترتیب مقام های اول تا سوم جشنواره غذای سالم را به خود اختصاص دادند.