Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:



Chrome 76+ | Firefox 69+

برگزاری دوره کشوری تغذیه سالم-معلم تندرست در اصفهان

دوره آموزشی -کارگاهی کشوری بهداشت موادغذایی و نحوه طبخ و توزیع غذا ویژه سرآشپزهای دانشگاه فرهنگیان با عنوان "تغذیه سالم ،معلم تندرست" در حال برگزاری است.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان، دوره آموزشی -کارگاهی کشوری بهداشت موادغذایی و نحوه طبخ و توزیع غذا ویژه سرآشپزهای دانشگاه فرهنگیان با عنوان "تغذیه سالم ،معلم تندرست"  در روزهای 18 و 19 بهمن ماه در اصفهان در حال برگزاری است.

فاطمه مقاره زاده مدیر بالندگی دانشگاه فرهنگیان در آغاز این دوره با تبریک چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب و  ایام الله مبارک دهه فجر، بر اهمیت بهداشت تغذیه و اثر آن بر سلامتی افراد تاکید و اظهار کرد: تغذیه سالم و مناسب در سلامت افراد بسیار مهم است، الگوی مناسب تغذیه سالم و هدفمند که دانشجویان و کارکنان حق انتخاب غذا را نیز داشته باشند می تواند در جهت رضایتمندی و سلامتی آنان بسیار موثر باشد.

وی برگزاری چنین دوره هایی را موجب آشنایی کارشناسان تغذیه و کارکنان آشپزخانه های شاغل در دانشگاه با روش های اصول تغذیه سالم و روش های نوین طبخ و توزیع غذا دانست که سلامتی و رضایتمندی بیشتر  کارکنان و دانشجویان را فراهم می کند.

گفتنی است؛ در این دوره دو روزه برای حدود 30 نفر از سرآشپزهای دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور  توسط استاد دکتر عباس زاده عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی و استاد بازیار، استاد بین المللی فنی و حرفه ای استان اصفهان کارگاه هایی با عنوان: بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی، بهداشت و ایمنی آشپزخانه و سلف سرویس، رفتار و سبک پذیرایی، روش های طبخ و توزیع غذا برگزار می شود.

همچنین در حاشیه این دوره نمایشگاه دستگاه های آشپزی و جشنواره غذا برگزار می گردد.