سرپرست معاونت نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه در دوره سرآشپزان:
لزوم برنامه ریزی صحیح و آشنایی با روش های جدید طبخ و توزیع غذا
سرپرست معاونت نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه در دوره سرآشپزان دانشگاه بر لزوم برنامه ریزی صحیح و آشنایی با روش های جدید طبخ و توزیع غذا در راستای ارتقای کیفیت و تغذیه مناسب دانشجومعلمان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان اصفهان؛ ایوب ابراهیمی سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در اختتامیه دوره سرآشپزان دانشگاه فرهنگیان، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران از سلامتی به عنوان مهمترین ثروت انسان ها یاد کرد و گفت: تغذیه مناسب و با کیفیت در حفظ سلامتی بدن و بهبود آن بسیار مهم است و برنامه ریزی صحیح در این زمینه لازم و ارزشمند بوده و در حفظ و بهبود سلامتی دانشجویان و احساس رضایتمندی آنان نقش مهمی ایفا می کند.
وی با اشاره به نقش کیفیت و تغذیه مناسب در سلامتی و رضایتمندی دانشجومعلمان، آموزش عوامل اجرایی طبخ و توزیع غذا و آشنایی با روش های جدید طبخ و توزیع غذا ضروری و ارزشمند دانست.
ابراهیمی ضمن تشکر از علی اکبرکجباف سرپرست مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان و عوامل اجرایی این دوره، نظارت و ارزیابی از فعالیت های دانشگاه بویژه در حوزه امور دانشجویی و رفاهی را بسیار مهم دانست و افزود: با توجه به ارزیابی های بعمل آمده و دریافت نظرات و دیدگاه های مختلف در خصوص فضاها، تجهیزات و نیروی انسانی لازم است تا با طراحی یک الگوی مناسب و استاندارد در همه ابعاد بویژه سیستم طبخ و توزیع غذا موجبات ارتقاء کیفی فعالیت های حوزه رفاهی دانشگاه فرهنگیان را فراهم آورد.
گفتنی است؛ در حاشیه دوره ویژه سرآشپزان دانشگاه فرهنگیان در اصفهان با عنوان "تغذیه سالم - معلم تندرست" مسابقه آشپزی تحت عنوان جشنواره غذا برگزار شد و سرآشپزان شرکت کننده در این دوره با پخت غذاهای محلی ویژه ی استان خود و پخت غذاهای مختلف دیگر هنر خویش را به نمایش گذاشتند و در پایان از گروه های برتر تقدیر شد.