Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:



Chrome 76+ | Firefox 69+

نشست توجیهی طبخ و توزیع دانشجویی با حضور مدیران ستاد و استانی به صورت غیر حضوری برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی؛ این نشست با حضور معاونین، برخی از مدیران ستاد و همچنین مدیران، روسای استانی و نمایندگان سرپرستان شبانه روزی به صورت مجازی در سالن شریعتمداری سازمان مرکزی برگزار گردید. در ابتدای این جلسه جناب آقای دکتر انصاری راد، معاون دانشجویی دانشگاه ضمن سپاس از زحمات همکاران استان ها در تلاش جهت رفع دغدغه های ریاست محترم دانشگاه در حوزه تغذیه دانشجومعلمان، به بیان سیاست ها و راهبردهای معاونت دانشجویی در اتباط با رفع مشکلات مربوط به تغذیه دانشجومعلمان در سال جدید پرداخت و تصریح کرد: لحاظ کردن صرفه و صلاح دانشگاه و نظارت کافی در امر به کارگیری نیروهای طبخ و توزیع، از مهمترین موارد قابل توجه استان ها باید باشد.
در ادامه: دکتر احمدی، معاون طرح و برنامه و توسعه منابع دانشگاه، ضمن با اهمیت شمردن مسئله تغذیه دانشجویی، افزود؛ هماهنگی و دقت مسئولین در حوزه طبخ و توزیع از مهمترین موارد قابل توجه است چرا که منجر به رضایتمندی دانشجومعلمان خواهد شد که این امر، از اولویت های دانشگاه می-باشد. وی با اشاره  به نگاه غیر متمرکز به بحث طبخ و توزیع، آمادگی معاونت طرح و برنامه و توسعه منابع را برای انجام هرچه بهتر این موضوع اعلام کرد.
گفتنی است در این نشست به سوالات شرکت کنندگان توسط مسئولین حاضر در جلسه، پاسخ داده شد.