کارگاه تخصصی رژیم غذایی و تغذیه سالم در پردیس علامه طباطبایی بوشهر برگزار شد.
کارگاه تخصصی رژیم غذایی و تغذیه سالم با تاکید بر سه اصل کلیدی تنوع، تعادل و تناسب، با هدف ارتقای آگاهی تغذیه ای و ترویج سبک زندگی سالم در پردیس علامه طباطبایی بوشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر، با حضور معاون آموزشی، فرهنگی و پژوهشی پردیس علامه طباطبایی بوشهر، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بوشهر و جمعی از کارکنان و دانشجومعلمان، کارگاه تخصصی رژیم غذایی و تغذیه سالم به مناسبت روز جهانی غذا، در سالن کنفرانس پردیس علامه طباطبایی بوشهر برگزار شد.
علی دشت کار کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اصول تغذیه سالم، بر داشتن رژیم غذایی سالم بر پایه سه اصل مهم تنوع، تعادل و تناسب تاکید کرد.
دشت کار با بیان اهمیت مصرف غلات کامل، میوهها و سبزیجات تازه در رژیم غذایی گفت: جایگزینی این گروههای غذایی با مواد فرآوری شده و پرچرب میتواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند.
وی در ادامه به نقش تغذیه سالم در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر مثل دیابت نوع دو، فشار خون بالا و چربی خون اشاره کرد و افزود: اصلاح عادات غذایی در سنین جوانی، نقش بسیار موثری در کاهش خطر این بیماریها در سنین بالا دارد.
در پایان کارگاه، نشست پرسش و پاسخ دانشجویی پیرامون رژیمهای متناسب با شرایط فردی و سبک زندگی برگزار و ضمن سنجش شاخص توده بدنی شرکتکنندگان، توضیحات تخصصی لازم نیز ارائه شد.