Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:



Chrome 76+ | Firefox 69+

کارگاه تخصصی رژیم غذایی و تغذیه سالم در پردیس علامه طباطبایی بوشهر برگزار شد.

کارگاه تخصصی رژیم غذایی و تغذیه سالم با تاکید بر سه اصل کلیدی تنوع، تعادل و تناسب، با هدف ارتقای آگاهی تغذیه ای و ترویج سبک زندگی سالم در پردیس علامه طباطبایی بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر، با حضور معاون آموزشی، فرهنگی و پژوهشی پردیس علامه طباطبایی بوشهر، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بوشهر و جمعی از کارکنان و دانشجومعلمان، کارگاه تخصصی رژیم غذایی و تغذیه سالم به مناسبت روز جهانی غذا، در سالن کنفرانس پردیس علامه طباطبایی بوشهر برگزار شد.

علی دشت کار کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اصول تغذیه سالم، بر داشتن رژیم غذایی سالم بر پایه سه اصل مهم تنوع، تعادل و تناسب تاکید کرد.

دشت کار با بیان اهمیت مصرف غلات کامل، میوه‌ها و سبزیجات تازه در رژیم غذایی گفت: جایگزینی این گروه‌های غذایی با مواد فرآوری ‌شده و پرچرب می‌تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند.

وی در ادامه به نقش تغذیه سالم در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر مثل دیابت نوع دو، فشار خون بالا و چربی خون اشاره کرد و افزود: اصلاح عادات غذایی در سنین جوانی، نقش بسیار موثری در کاهش خطر این بیماری‌ها در سنین بالا دارد.

در پایان کارگاه، نشست پرسش و پاسخ دانشجویی پیرامون رژیم‌های متناسب با شرایط فردی و سبک زندگی برگزار و ضمن سنجش شاخص توده بدنی شرکت‌کنندگان، توضیحات تخصصی لازم نیز ارائه شد.