Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:



Chrome 76+ | Firefox 69+
به همت معاونت امور دانشجومعلمان برگزار شد:

کارگاه تخصصی اصول تغذیه سالم برای همکاران سازمان مرکزی

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، کارگاه تخصصی " اصول تغذیه سالم و آشنایی با رژیم های غذایی(فواید و مضرات) " به مناسبت روز جهانی غذا، به همت اداره کل خدمات و رفاه، معاونت امور دانشجومعلمان با یاد و نام کودکان مظلوم و سرافراز غزه، برای اساتید و کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان شد.

 در ابتدای جلسه محمدتقی حیدری مدیر کل خدمات و رفاه دانشجویی، ضمن تبریک میلاد حضرت زینب سلام الله به اهداف برگزاری کارگاه از جمله اهمیت افزایش سلامت کارکنان و ارتقای دانسته های استفاده از غذای سالم اشاره نمود و افزود: در آموزه‌های قرآنی و احادیث به تغذیه و اصول آن توجه ویژه‌ای شده است .

در ادامه همایون فر، عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به تبیین اصول تغذیه سالم و تبیین رژیم های غذایی (فواید و مضرات) آن پرداخت .

گفتنی است به منظور توجه بیشتر به تغذیه سالم، معاونت امور دانشجومعلمان، تقویم سیاست‌های تدوینی به استان‌ها ابلاغ شده است و همچنین ده‌ها برنامه از جمله برگزاری کارگاه آموزشی،مسابقات فرهنگی برای دانشجو معلمان و بازدید از وضعیت آشپزخانه‌ها و اجرای طرح پیشگیری از اسراف، همزمان با بزرگداشت این روز، در تمامی پردیس‌ها و مراکز انجام شد.