برگزاری نشست هماهنگی برای ارتقای کیفیت طبخ و توزیع غذای دانشجومعلمان
نشست هماهنگی و برنامه ریزی مسائل مرتبط با طبخ و توزیع غذای دانشجومعلمان با هدف ارتقای کیفیت خدمات تغذیه ای و یکپارچه سازی فرایندهای خدمت رسانی، به میزبانی اداره کل خدمات و رفاه دانشجومعلمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، نشست هماهنگی و برنامهریزی مسائل مرتبط با طبخ و توزیع غذای دانشجومعلمان به میزبانی ادارهکل خدمات و رفاه دانشجومعلمان و با حضور سرپرست معاونت برنامهریزی و توسعه منابع، مدیرکل دفتر مرکزی حراست، سرپرست نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت، پیمانکاران طبخ و توزیع غذا و جمعی از مدیران مرتبط برگزار شد.
طی این نشست، وحید عالمیان معاون امور دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت خدمات تغذیهای در پردیسها و مراکز دانشگاه عنوان کرد: خدمترسانی مطلوب در حوزه تغذیه، نیازمند همکاری، نظارت دقیق، رعایت استانداردهای بهداشتی و مسئولیتپذیری مشترک میان دانشگاه و پیمانکاران است و هدف ما ایجاد یک نظام شفاف، استاندارد و قابل پایش برای تأمین غذای دانشجومعلمان است.
وی با اشاره به لزوم بهبود کیفیت طبخ و توزیع افزود: ارتقای سطح کیفیت، رعایت حقوق دانشجومعلمان و پاسخگویی دقیق به نیازهای آنان از انتظارات اصلی دانشگاه است و هرگونه کاستی باید با همکاری و اصلاح مستمر برطرف شود.
در ادامه، موضوعاتی همچون استانداردهای بهداشتی، روند طبخ، زمانبندی توزیع، سازوکارهای نظارتی، تأمین مواد اولیه، نظام ثبت درخواست و راهکارهای افزایش رضایتمندی دانشجومعلمان مورد بررسی قرار گرفت و پیمانکاران نیز مسائل و پیشنهادهای خود را مطرح کردند.
در پایان، تصمیماتی جهت تقویت نظارتها، بهبود کیفیت غذا، یکپارچهسازی فرایندهای خدمترسانی و افزایش شفافیت میان پردیسها و پیمانکاران اتخاذ شد.