برگزاری جشنواره غذاهای سنتی و محلی در سالن سهروردی پردیس الزهرا (س) زنجان
به مناسبت هفته خوابگاه ها جشنواره غذاهای سنتی و محلی در سالن سهروردی پردیس الزهرا(س) زنجان برگزار گردید؛ کاوندی، سرپرست پردیس الزهرا در مصاحبه با صدا و سیمای استان هدف از برگزاری این جشنواره را جشن فرهنگ، آشنایی اقوام با فرهنگ یکدیگر، ایجاد وحدت و یکپارچگی و ایجاد شادی و نشاط در محیط خوابگاه در جمعی دوستانه دانست.
وی تعداد گرو ه های شرکت کننده را 26 گروه اعلام کرد و گفت که 30 داور از بین دانشجویان به انتخاب برترین ها پرداختند. در این جشنواره غذاهای سنتی اقوام مختلف استان های: کرمانشاه(خورش خلال)، ایلام، سنندج(دلمه وباربادمجان شکم پر)، آذربایجان شرقی(کوفته تبریزی )، زنجان(آش ترش، ژله های متنوع)، گیلان، اردبیل، در در معرض دید علاقمندان قرار گرفت؛ که درپایان با معرفی و تقدیر از رتبه های برتر به پایان رسید.