درآئین اختتامیه همایش دبیران منتخب شورای صنفی- رفاهی انجام شد:
گزارش دبیران کمیسیون های سرای دانشجویی، رفاه و خدمات و بهداشت
رئیس اداره سراهای دانشجویی دانشگاه فرهنگیان از راه اندازی سامانه جامع سرای دانشجویی این دانشگاه خبر داد.
سید احمد مشهدی یکشنبه در کمیسیون سراهای دانشجویی سومین همایش کشوری دبیران منتخب شوراهای صنفی- رفاهی دانشگاه فرهنگیان در بوشهر ضمن اعلام این خبر، با اشاره به جمع بندی 12 شاخص با 183رکورددر این سامانه جامع درکشور، تصریح کرد: این اطلاعات جمع بندی شده می تواند مبنای تصمیم گیری مدیریتی در سطح کلان و زمینه ای برای تامین اعتبار و بودجه باشد.
مشهدی اظهار کرد: برهمین اساس امروز وضعیت فیزیکی سراهای دانشجویی که برخی از آنها از قدمت بالایی برخوردار هستند شناسایی شده است و تلاش می شود در بخش مدیریتی و اعتباری بتوانیم این فضاها را بهسازی و نوسازی کنیم.
وی با تاکید بر اهتمام دانشگاه فرهنگیان در ایجاد شرایط رفاهی و ارائه خدمات مناسب و مطلوب به دانشجو معلمان یادآور شد: هرچند با دانش آموختگی دانشجویان وضعیت تراکم دانشجومعلمان در سراهای دانشجویی بهتر شده، ولی در حال حاضر دانشگاه فرهنگیان از نظر ظرفیت سراهای دانشجویی شرایط مناسبی ندارد.
مشهدی گفت: ساخت فضاهای جدید خوابگاهی، بهبود، نوسازی و بهسازی فضاهای موجود از سیاستهای دانشگاه فرهنگیان است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شعار برگزاری سومین همایش دبیران منتخب شورای صنفی - رفاهی دانشگاه فرهنگیان گفت: شعار اصلی این دوره قانون گرایی، اخلاق مداری، مسئولیت پذیری و مشارکت جویی است که در همین راستا کارگاه های مختلفی برگزار شده است.
رئیس اداره سراهای دانشجویی از کارگاه های برگزار شده به تشکیل کمیسیون سرای دانشجویی اشاره و اظهار کرد: در این کمیسیون دانشجویان شرکت کننده نقطه نظرات خود را در خصوص خوابگاه ها و سراهای دانشجویی، کمبودها، مزایا و ویژگی های یک سرای دانشجویی مطلوب ارائه کردند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با جمع بندی انجام شده از این کارگاه ها سیاستگذاری خوبی برای سرای دانشجویی انجام می شود.
کمیسیون رفاه و خدمات دانشجویی:
بهسازی نیروی انسانی در بخش سرپرستان سراهای دانشجویی از سیاست های دانشگاه فرهنگیان است
حمیده جعفریزدی یکشنبه در کمیسیون خدمات رفاهی سومین همایش کشوری دبیران منتخب شوراهای صنفی - رفاهی دانشگاه فرهنگیان کشور با اعلام این خبر که سرپرستان سراهای دانشجویی به گزینی و بهسازی می شوند تصریح کرد: به این منظور نیروهایی جذب شده اند که حداقل پنج سال و حداکثر 25 سال سابقه کار داشته باشند.
وی با بیان اینکه با هدف ارائه بهترین خدمت از سوی سرپرستان سراهای دانشجویی به دانشجومعلمان، ارزیابی های سالانه انجام می شود. اضافه کرد: علاوه بر این براساس این آئین نامه آموزش های ضمن خدمت، آموزش مجازی و مصاحبه هایی انجام خواهد پذیرفت.
وی در خصوص چاپ کارت دانشجویی نیز افزود: در گذشته کارت دانشجویی دیر صادر می شد برهمین اساس به استان ها در این خصوص تفویض اختیار شد و به این صورت دانشجویان سال 95 برعکس دانشجویان سال 91 با کمترین مشکل و حداکثر تا اواسط ترم اول کارتشان را دریافت کردند.
جعفریزدی با اشاره به نصب گیت های تردد تا پایان اسفند در تمامی پردیس های کشور، گفت: در راستای ایجاد امنیت دانشجویان بودجه ای برای نصب گیت ها ی تردد در نظر گرفته شده است.
وی یادآور شد: تاکنون حدود یک میلیارد و 200 میلیون تومان وام پرداخت و این برنامه همچنان تا سال 96 ادامه می یابد و دانشجویان از شرایط پرداخت براساس آئین نامه ها و بخش نامه ها آگاه می شوند.
جعفر یزدی بومی سازی آئین نامه سکونت دانشجویان برای روان سازی رفت و امد، تقسیط بدهی های دانشجویان به خصوص ورودی های 91، توسعه و تامین اعتبار برای بازارچه های دانشجویی که هم برای داشجویان درآمد و هم رفاه ایجاد می کند را از جمله خدمات ارائه شده به دانشجو معلمان عنوان و تصریح کرد: همچنین بومی سازی شیوه نامه کار دانشجویی برای بهره مندی از تسهیلات آن و پیگیری اجرای کار دانش آموختگان، از جمله دیگر خدمات ارائه شده است.
وی همچنین برضرورت فعالیت دانشجویان در قالب شوراهای صنفی برای اداره پردیس ها، فرایند تصمیم سازی و مشورت دهی به مسئولان برای رفاه هرچه بیشتر دانشجومعلمان تاکید کرد.
کمیسیون بهداشت، سلامت و تغذیه
کارشناس امور تغذیه دانشجویی دانشگاه فرهنگیان ارتقای دانش و بینش تغذیه ای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان و متصدیان امور تغذیه را از جمله هدف های برگزاری کمیسیون بهداشت، سلامت و تغذیه دانست گفت: کمیسیون بهداشت، سلامت و تغذیه با محوریت تقویت توان و مهارت به کارگیری فنون و تازه های علم تغذیه به منظور هدفمند کردن امور تغذیه دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان برگزار شده است.
لطف الله بهرو تصریح کرد: امروز مسأله اصلی انسان ها، داشتن یک تغذیه صحیح و اصولی است. غذا و تغذیه از جمله نیازهای بنیادین جامعه بشری است که تأمین آن در مقوله ی امنیت غذایی نهفته است.
وی با بیان اینکه ناامنی غذایی و سوء تغذیه می تواند علاوه بر داشتن اثرات نامطلوب بر سلامت جسمی، آثار سوء اجتماعی و روانی نیز به همراه داشته باشد اظهار کرد: تامین امنیت غذایی و مقابله با ناامنی غذایی و سوء تغذیه در جامعه دانشجو معلمان یکی از هدف های کلانِ برنامه ریزی های معمول و مستمر این دانشگاه است.
بهرو گفت: کمیسیون بهداشت، سلامت و تغذیه در راستای بهبود و بهینه سازی سطح های مختلف خدمات غذایی از جمله کیفیت و کمیت اقلام غذاییِ خریداری شده، افزایش مهارت و کارایی کارکنان آشپزخانه از حیث تدارکات، آماده سازی و شیوه پخت و توزیع مطلوب انواع منوهای غذایی مشاورت و رایزنی می کند.
وی تصریح کرد: کمیسیون بهداشت، سلامت و تغذیه هم چنین، در جهت مدیریت کارآمد امورتغذیه، همراه با رعایت استانداردهای رژیمی و بهداشتی به منظور بهبود و ارتقای وضعیت تغذیه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان فعالیت می کند.
بهرو افزود: برگزاری این کمیسیون فرصت مغتنمی برای بازنگری وضعیت تغذیه ای موجود دانشجومعلمان، بررسی و شناسایی دقیق نیازها و کمبودهای تغذیه ای ملموس و ممارست، همفکری و هم اندیشی برای اصلاح و بهبود کاستی ها و نارسایی ها با رعایت اصول "تغذیه اساسی و کاربردی" مطابق با شرایط خاص فیزیولوژیکی و منطبق بر ملاحظه های مهم اقلیمی، فرهنگی، اقتصادی ، تقویمی (ایام امتحانات و مناسبت های ملی و مذهبی) است.
شایان ذکر است، سخنرانی دکتر عبد الکریم مشایخی، رئیس بنیاد بوشهر شناسی، همچنین، تقدیر از برگزیدگان شورای صنفی سال گذشته(95-94) پایان بخش سومین همایش کشوری دبیران منتخب شورای صنفی - رفاهی دانشگاه فرهنگیان در بوشهر بود.