Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:



Chrome 76+ | Firefox 69+

برگزاری جشنواره پخت و پز و کاشت شمعدانی در پردیس فاطمه الزهرا (س) تبریز

در واپسین روزهای اردیبهشت و هفته خوابگاههای دانشجویی به منظور نشاط و سرزندگی دانشجویان به همت امور دانشجویی بیش از 100 دانشجومعلم پردیس فاطمه الزهرا(س) تبریز گردهم آمدند تا توانمندی خود را در پخت غذاهای سنتی و کاشت شمعدانی  به نمایش بگذارند.

  این جشنواره روز یکشنبه 31 اردیبهشت در ساختمان شهید بهشتی پردیس فاطمه الزهرا(س) تبریز با حضور دکتر باقری سرپرست پردیس، اساتید داور و جمعی ازهمکاران و دانشجویان  برگزار شد. ارزش مواد غذایی – رعایت اصول بهداشتی – خلاقیت – طعم و تزئین غذا و نظم از جمله معیارهای سنجش غذاهای برتر بود.  همچنین تعامل و همکاری و ترویج فرهنگ غذاهای سنتی و سالم از مزایای برگزاری این جشنواره در بخش پخت و پز عنوان شد.

شایان ذکر است برگزیدگان جشنواره شمعدانی به ترتیب؛ ظریفه امان زاده و معصومه فلاحی، شهلا جوادی و هانیه تندرو بودند.

همچنین  در جشنواره پخت و پز؛ معصومه حسن خانی، اسما حامدی و سپیده سیفی، ثمینه فیروزی، فاطمه جهانی و مهسا نایب زاده  در بخش های مختلف غذاهای ایرانی حائز رتبه های برتر شدند.

 در بخش عکاسی هم سایه عبدالله نژاد توانست به مقام اول دست یابد.

تقدیر از برگزیدگان جشنواره پایان بخش این برنامه ها بود.