Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:



Chrome 76+ | Firefox 69+

با حضور مدیرکل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی نتایج اجرای آزمایشی طرح اتوماسیون جدید تغذیه دانشگاه فرهنگیان در پردیس شهید بهشتی مشهد بررسی شد

 

 

در راستای ساماندهی و رونق بخشی به وضعیتِ معیشتی دانشجومعلّمان و کیفیت بخشی به سطوح مختلف خدمات غذایی با تاکید بر نصب، تجهیز و راه اندازیِ «سیستم جامع اتوماسیون تغذیه» در پردیس ها و مراکز تابعه دانشگاه فرهنگیان در همه استان ها، اعضای  کارگروه ویژه اتوماسیون تغذیه از تاریخ 12 لغایت 14 آذرماه از اجرای آزمایشی سامانه جدید اتوماسیون تغذیه در پردیس شهید بهشتی مشهد بازدید میدانی داشتند.

به گزارش اداره کل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی، صبح روز دوشنبه 13 آذرماه، جلسه ارزیابی و قضاوت در خصوص نحوه عملکرد سامانه جدید اتوماسیون تغذیه با مشارکت فعال اعضای کارگروه ویژه اتوماسیون تغذیه دانشگاه و نماینده تام الاختیار شرکت اتوماسیون تغذیه کالینان یزد، در پردیس شهید بهشتی خراسان رضوی برگزار شد.

در آغاز این جلسه دکتر سید حسین مجتبوی، سرپرست مدیریت امور پردیس های خراسان رضوی نیز ضمن عرض خیر مقدم به اعضای کارگروه تغذیه دانشگاه فرهنگیان و تبریک اعیاد هفته وحدت، در سخنانی کوتاه بر اهمیت تغذیه دانشجویی تأکید کرد و گفت: مسؤولان و کارکنان پردیس شهید بهشتی همه تلاش خود را برای ارتقا کیفیت و کمیت برنامه های غذایی دانشجومعلمان به کار گرفتند. آقای دکتر مجتبوی اضافه کرد: خوشحالم که امروز در دانشگاه فرهنگیان، دغدغه اصلی دانشجومعلمان در هر نشست پرسش و پاسخ، به رغم سنوات گذشته که نوعاً گله مندی در خصوص وضعیت تغذیه و سراهای دانشجویی بود، عمدتاً حول محور آموزش، پژوهش و پرداختن به مسائل فرهنگی می چرخد. وی اظهار امیدواری کرد که تعمیم و توسعه طرح جدید اتوماسیون تغذیه در سایر پردیس ها و مراکز تابعه دانشگاه فرهنگیان، نتایج مطلوب در پی داشته باشد.

در ادامه این جلسه، یک گزارش جامع مقایسه ای از بررسی های آماری مربوط به سامانه های پیشین و جدید اتوماسیون تغذیه ارائه شد و نتایج مقایسات، عملکردها و رویکردها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در پایان این نشست جناب آقای آقاخانی مدیرکل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی دانشگاه فرهنگیان ضمن تشکر از مسؤولان پردیس شهید بهشتی خراسان رضوی به خاطر اجرای آزمایشی موفق طرح جدید اتوماسیون تغذیه، با اشاره به ضرورت ساماندهی امور غذا و تغذیه و صرفه جویی در منابع این بخش گفت: اگر به آمار دقیق رزرو، طبخ و توزیع غذا اهمیت داده شود و این موضوع در کنار مدیریت منابع مالی و انسانی مورد توجه قرار گیرد قطع به یقین می توان از هدر رفت سرمایه های کلان دانشگاه جلوگیری نمود.

مقرر شد در نشست بعدی اعضای کارگروه متشکل از حوزه های مختلف و مرتبط سازمان مرکزی، در خصوص نحوه تعمیم سامانه جدید اتوماسیون تغذیه به سایر استان ها تصمیم گیری نهایی صورت پذیرد.